Христос Народився.
Всім вітання.
В неділю в 16,30 стартує крайній 19 тур в Шашличній Забаві. Ситуація напередодні даного туру дуже інтригуюча.
Перша гаряча группа учасників, це відповідно перша трійка нашої тогорічної Забави. Пан Пуфік провалив крайні три тури Шашличної і в результаті втратив по суті всю перевагу перед останнім туром. Ви чудово розумієте що в нашій Забаві різниця в один-два пункти по суті нічого не означає. Однакові шанси на перемогу і на дармові шашлики мають всі три учасники даної трійки. Впевнений що файно зрозуміло чому пан Пуфік попав в таку непросту ситуацію. Цей пан постійно критикую та обзиває скромного пацана Батяра. Обзиває його всякими Шаманами і так далі і тому подібне. Тому звісно такі речі даремно не проходять. А той пан так того і не зрозумів. Так йому і треба. В крайньому турі я всіма фібрами душі буду вболівати за панів Сватстепа та Ореста.
Друга гараяча группа з нервовими параметрами це відповідно:
Тут також буде гаряче по спортивному. Тому що чим вище місце тим дешевше обійдуться витрати на Забаву. А це також приємно. Інтригу в цю групу вніс Сергій, коли прогуляв попередній тур. Може він це спецом зробив щоб наша кумпанія пережила нервовий передноворічний стрес. Правда признаюсь чесно, що коли буде ситуація по прогнозах впливати на результат в попередній группі, то я готовий вболівати за результат при якому пан Пуфік пролетить як фанера над Парижем. Навіть якщо я в своїй групі, не зможу прибігти на четвертому місці. Хм...тут правда ще є пан Кардинал. Тому дуже хочеться в будь якому випадку, зайняти вище місце в турнірі ніж цей пан. Надіюсь до дуже радикальних перепардонів не дійде.
Чекаємо. Надіємось.