Привіт всім, колеги!
Сьогодні відбудеться ще чотири футбольні події, які матимуть пряме відношення до нашої футболпрогнозної забави.
Уніон Берлін 27 жовт. 18:30 Айнтрахт Франкфурт
Бетіс 27 жовт. 19:30 Атлетіко
Фіорентина 27 жовт. 21:45 Рома
Марсель 27 жовт. 21:45 ПСЖ
Наразі тільки пан Степанко може спокійно переглядати футбоьні події які йому до душі. Ну і звичайно пан Rocky. По правді слово "спокійно" його не стосується. Сергія має жаба давити конкретно. З чотирьох подій у їхньому протистоянні два співпадіння, тому рахунок - 0:3, Степанка після поєдинків субботи повністю влаштовує.
Далі, для всіх нас все набагато складніше. Майже у всіх протистояннях по три-чотири розходження. В баченні проблем того чи іншого футбольного поєдинку. А значить нічого не зрозуміло. До кого буде прихильніша Фортуна побачимо пізно ввечері.
Батяр - Сватстеп - 2 : 0. Однак чотири розбіжності. Протистояння буде по повній програмі. Так що різницю в два пункти Степан, при відповідному результаті подій, може легко відіграти. Та я буду вболівати за необхідні результати по повному, та таки не дати, хоч чисто віртуально, досягти успіху своєму сопернику.
Кардинал - Віктор - 0 : 1. Ситуація такаж по суті як в попередньому протистоянні. Чотири розбіжності.
Пуфік - Орест - 0 : 1. Теж саме. Чотири проти чотирьох. Однак хочу стимульнути пана Ореста, як сусіда по району, щоб також темпераментно відслідковував розвиток футбольних подій. Пене Орест Батькович, вболіваємо по повній програмі. За перемогу Роми та за нічийний результат в поєдинку Марселья з ПСЖ. Якщо все буде так, з мене - кефір. . Ну....ви зрозуміли....!
Фармацевт - Юлія - 1 : 1.
Марта - Тарас - 0 : 0. У цих двох поєдинках все по повній програмі вирішать футбольні матчі неділі.
Вадим - Андрійко - 1 : 0. Три розбіжності. Так що обидва повинні вболівати та за необхідний розвиток подій. Побачимо хто був настирлівіший у своїх стараннях.
Всім всього найкращого.