можно
для прикладу:гравець зайшов на сайт за 30 секунд до дед-лайну і встиг відправити кліком всі 0-0(якщо порожній прогноз відправити,то всі 0-0 будуть),нам тепер його за це виганяти?
In reply to Lobsterми багато разів вже обговорювали це і вирішили,що тих,хто буде ставити однаковий рахунок частіше ніж 60% від всіх прогнозів,я не буду брати в нові турніри,але:
по-перше,я спеціально не моніторю ставки гравців і якщо помічаю порушення,то тоді вже будуть санкції,я помітив в 17 турі по 6 рахунків 1-0 у BROKER та Savkoff,перевірив 16,15 та 14 тури і там теж 1-0 по 4-5 разів,тому ці 2 гравці далі грати тут не будуть;
по-друге,якщо хтось поставив 6 однакових рахунків в турі,але в інших турах в нього однакові рахунки не частіше ніж 3 з 6,то не бачу ніякої проблеми в цьому;
по-третє,якщо ви помітили,що хтось однакові рахунки використовує частіше ніж в 60% прогнозів,то повідомляйте і ми будемо вирішувати це питання,можливо хтось з гравців навіть не знає,що є таке обмеження(як було з midLANt 3 місяці тому)
Администратор уже писал, что будут исключены игроки на следующий сезон! Кто ставил всегда одинаковые ставки!
In reply to Lobsterна 16-й тур 45 ставок
eug4 забив 23
я не раз попереджав гравців на предмет однакових рахунків в прогнозах,але не до всіх доходить...для BROKER та Savkoff це останній турнір у цьому змаганні