на старт виходять 33 учасники,але місця ще є і якщо хто надумає зіграти,то повідомляйте
1-й етап пройде з 17 липня по 9 вересня
за підсумками 1 етапу гравці з показниками гіршими за 26 місце завершать турнір для себе
за час 1 етапу ми встигнемо спрогнозувати:
4 тури УПЛ(32мдп),5 мдп з Першої ліги,7 мдп за участю ФК Тростянец, 1/32 кубка,2 мдп збірної України і всю кваліфікацію 4-х українських клубів в єврокубках
Давайте проаналізуємо що ми будемо прогнозувати в новому сезоні:
1.В УПЛ за серпень-грудень пройде 16 турів,а це 128 мдп
2.В Першій лізі до грудня зіграють 18 турів,але я буду брати лише один мдп в турі(найцікавіший на мою думку)-це ще 18 мдп
3.Починаючи з 1/32 фіналу (23-24 серпня) будемо прогнозувати Кубок України(38-42 мдп).
Хто не в курсі,Кубок України з цього сезону змінюється майже радикально.Про формат можно почитати за посиланням https://uaf.ua/article/54207
4.Восени збірна України зіграє у відборі до ЧС 2026-це ще 6 мдп
5.В Єврокубках стартує 4 українські клуби і за найгіршим сценарієм ми зможемо мінімум 15 мдп ще взяти,а чим далі будут проходити клуби в кваліфікації,тим більше мдп буде.За найоптимістичнішим варіантом може бути ще 49 мдп
6.І на десерт:з Другої ліги я буду брати матчі за участю ФК Тростянець-це ще 21 мдп.Маю надію не треба пояснювати чому саме ФК Тростянець?
додав до поточного етапу ще й фінал кубка України Шахтар-Динамо у середу 14 травня о 18-30
In reply to Зarathustra